About me

My name is Karolina Gaja Rupnik Caruso. I am 22-year-old dancer, musician and performance artist currently living in Budapest. Since 2016, I have been enrolled at the Budapest Contemporary Dance Academy.

Karolina Gaja Rupnik Caruso vagyok, 22 éves, táncos, zenész és performansz művész, jelenleg Budapesten élek. 2016 óta a Budapest Kortárstánc Főiskola tanulója vagyok.

20170718_081434

I am interested in expression as a mechanism. I like to use several and various mediums, It is important for me that when I build something, I build it with my own hands. And I like to build. I love untouched things. I am not interested in changing circumstances externally, however am much more fascinated by placing elements inside already existing situations. I like to nourish my love for deep and dark things, such as jungles and chess. My parents thought me a lot of things, but books gave me ideas. I think spirit is more important than style. When I grow old, I want a big garden with roses, peonies and cherry trees.

A kifejezés, mint mechanizmus foglalkoztat. Több különféle médiumot és azok variációit használom, kifejezetten fontos számomra ha valamit építek, azt a saját kezemmel építsem.  És szeretek építeni. Imádom az érintetlen dolgokat. Nem foglalkoztat a körülmények megváltoztatása kívülről, ugyanakkor lenyűgöz, ha alkotóelemeket illesztek már eleve létező szituációkba. Szeretettel táplálok mély és sötét dolgokat, úgy, mint a dzsungelt vagy éppen a sakkot.  A szüleim rengeteg mindent tanítottak nekem, de a könyvek adták a legtöbb ötletet az életemben. Azt hiszem a lélek fontosabb a stílusnál. Ha megöregszem, egy hatalmas kertet szeretnék virágokkal, babarózsával és cseresznyefákkal.

Advertisements