Pigeons / Galambok

I like systems. I like to take big things and structure them into simple pieces.

With this thought I decided to start working on a piece that will deal with individuality in the context of society. This brought me down to working with four different tools that represent different stages of belonging to the society:

1. SUBMISSION 2. FOLLOWING 3. REBELLION 4. IGNORANCE

After a few months, I invited my classmates Till Jenewein and Julija Pečnikar to the process and very soon the piece took a form of three kids in an empty playground. I decided to make a construction of children’s games and bring it to a performative context with an added complexity of childhood innocence and a big fat elephant in the room.

DSC00950

Szeretem a rendszereket. Szeretek nagy dolgokat lebontani apró darabokra.

Ez oknál fogva úgy döntöttem, hogy elkezdek dolgozni egy olyan darabon, ami az egyéniséggel foglalkozik a társadalom kontextusában. A témát lebontva négy különböző, a társadalomba tartozás különböző állapotait képviselő eszközzel dolgoztam.

1.BEHÓDOLÁS 2.KÖVETÉS 3.LÁZADÁS 4.TUDATLANSÁG

Pár hónap után felkértem az társaim, Till Jeneweint és Julija Pečnikart, hogy csatlakozzanak a folyamathoz és a darab nagyon hamar átalakult három gyerek játékává egy üres játszótéren. Úgy döntöttem, hogy készítek egy konstrukciót a gyerekek játékairól és egy performatív kontextusba helyezem, hozzáadva a gyermeteg ártatlanság komplexitását és egy hatalmas kövér elefántot a szobában.

DSC00914DSC00899

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s